Clínica veterinària

Clínica veterinària

Consulta


A la consulta és el primer lloc on es revisa l’animal, aquí també els vacunem o s’hi fan visites exploratòries, petites cures... És una sala àmpliament preparada per a tractar les necessitats bàsiques dels pacients.

Hospitalització

Si un animal requereix una observació professional constant i/o atenció mèdica personalitzada, aquesta àrea serà importantíssima. L’àrea d’hospitalització està equipada per garantir la salut dels animals ingressats. Per nosaltres els animals hospitalitzats són molt importants, i els dediquem els millors esforços per tal que se sentin molt ben atesos, reduint l’estrès i vetllant per a una evolució positiva i ràpida.

Hospitalització específica per gossos i gats

Gossos: Per assegurar la millor recuperació possible del teu gos disposem d'una sala d'hospitalització només per a ells. Aquesta sala permet reduir l'estrès i promoure una recuperació més ràpida. Està específicament equipada per a ells de manera que podem proporcionar-los tractaments encara més personalitzats i a l'última.

Gats: Reconeixem que per la seva única naturalesa i necessitats, portar un gat a una clínica veterinària pot arribar a ser estressant, tant pel gat com pel propietari. Per aquest motiu, disposem d'una hospitalització específica per felins, ja que, aquests també requereixen una observació professional constant i/o atenció mèdica personalitzada.
L'àrea d'hospitalització està equipada per garantir la salut dels gats que romanen ingressats i d'aquesta manera dedicar-los els millors esforços perquè es sentin molt ben atesos, reduint l'estrès i vetllant per una recuperació positiva i ràpida.

CirurgiaA ANIMÀLIA comptem amb una àmplia experiència en cirurgia que juntament amb un quiròfan molt ben equipat asseguren els millors resultats per a la teva mascota.

Laboratori


Com en els humans, les analítiques són una eina bàsica pel diagnòstic de la majoria de malaties i per això tenir un laboratori a animàlia ens permet treballar de forma ràpida.

Raig X i ecografiaA banda de les analítiques, poder veure en imatges què passa dins els nostres pacients també ajuda a diagnosticar, prevenir i curar, per això comptem també amb raigs X i ecògraf que són dues eines de gran utilitat en el nostre dia a dia.

Endoscòpia

Amb l'endoscòpia podem veure dins els nostres pacients (i si és necessari actuar) sense la necessitat d'una cirurgia tradicional. Ajuda a tenir un diagnòstic més ràpid, precís i menys invasiu. En cas d'intervenció el pacient se sol recuperar més ràpidament... respecte a una operació tradicional.

Més info