Qui som?

Qui som?

ANIMÀLIA és un equip de veterinaris, auxiliars veterinaris, professionals... especialistes en animals de companyia que des de juny de 1985 ens dediquem a procurar el màxim benestar i salut de les mascotes de tots els nostres clients.

Actualment l’equip de professionals d’ANIMÀLIA som:

  • DAVID MASSEGUR YESTE. Veterinari col·legiat Gi-808
  • ANNA TEIXIDOR CULLELL. Veterinària col·legiada Gi-1063
  • MARIA ROCA VELAZQUEZ. Veterinària col·legiada Gi-1000
  • AMÀLIA NOGUER CANO. Auxiliar veterinària. Responsable d'atenció als clients
  • ELISABET COSTA. Auxiliar veterinària. Responsable d'atenció als clients

EquipDavid Massegur  
Veterinari

Sóc en David Massegur, Llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2002. Des d’aleshores he treballat en tres clíniques veterinàries de la província de Girona El 2007 em vaig incorporar a l'equip de la Clínica Veterinària Animalia"

Els meus esforços estan dirigits en poder millorar dia a dia en els serveis que ofereixo, especialment medicina interna, cirurgia, diagnòstic per imatge, medicina preventiva.

Després d’anys de formació i especialització, puc oferir un servei complet de l’especialitat de Cardiologia Veterinària.

En el meu temps personal m’agrada el contacte amb la natura, i sempre que puc m’escapo tant a peu com en btt. Porto molts anys jugant a bàsquet i seguiré molts més! M’agrada aprendre coses cada dia, dins la lectura, m’agrada llegir articles/llibres sobre: educació, psicologia/sociologia, economia, cooperativisme, agricultura ecològica, coaching,...


Anna Teixidor
Veterinària

Sóc l’Anna Teixidor, Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2010. Durant la carrera i al finalitzar-la vaig realitzar diverses estàncies en hospitals veterinaris de Catalunya i Anglaterra així com també estàncies en centres zoològics com: el Zoo de Barcelona, Faunia i el Oceanogràfic. L’any 2010-2011 vaig realitzar un programa d’internat en Medicina i Cirurgia animal per la UAB al Hospital Ars Veterinària de Barcelona i posteriorment he treballat en diferentes clíniques veterinàries de Girona i Barcelona.

L’any 2013 vaig rebre la Beca Ramón Turró del Col·legi de Veterinaris de Barcelona per realitzar diverses estàncies als Estats Units per millorar els meus coneixements en la clínica d’animals exòtics (entre altres la Universitat de Davis, Califòrnia).

A finals del 2013 i durant el 2014 vaig entrar a formar membre del Royal Collage of Veterinary Surgeons i durant 14 mesos he treballat a Anglaterra a una clínica de petits animals i exòtics fins que el Gener del 2015 m’ incorporo a l’equip de veterinaris d’Animàlia Hospital Veterinari. El 2015 començo un postgrau en clínica d'animals exòtics que finalitzo el 2016 i obtinc el GPCert(ExAP) que m'otorga un títol en la especialitat d'animals exòtics.

Les àrees que més m’agraden són els animals exòtics, medicina interna i imatge. Sóc membre de AVEPA (Asociación Veterinaria Española de Pequeños Animales) i també membre del GMCAE (Grupo de Medicina y Cirugía de Animales Exóticos).

En el meu temps lliure m’agrada estar amb la família/amics i passejar/caminar per la muntanya, camins de ronda, etc. amb la meva gossa Kira.


Maria Roca
Veterinària

Sóc la Maria Roca, llicenciada per la Facultat de Saragossa l'any 2012. Des de llavors he estat treballant en clíniques del Baix empordà i a un hospital veterinari especialitzat en urgències a Barcelona. Sóc membre d'AVEPA des de 2013.

Durant el curs 2013-2014 vaig realitzar el Postgrau de medicina interna de petits animals de la Facultat de veterinària de la UAB. Les meves àrees d'especial interès són la medicina interna, en especial la medicina d'urgències, hospitalització i cures intensives, així com també per la neurologia.

El meu temps lliure m'agrada passar-lo fent activitats amb la meva gent,practico ioga i intento mantenir-me en forma, m'agrada la música, sobretot si és en directe. Tinc al meu càrrec a tres gats la Fresca, la Pua i en Bucoi amb qui m'agrada passar llargues estones al sol i dues gosses, la Poma i la Runa amb les que disfruto descobrint les gavarres.
Amàlia Noguer
Auxiliar Tècnica Veterinària

Em dic Amàlia Noguer, vaig estudiar Auxiliar Tècnica Veterinària a l'Hospital Veterinari de Catalunya a Igualada-Òdena l'any 2014. També, auxiliar tècnic quirúrgic a la Facultat de Veterinaria de la Universitat de León del març al maig de 2015.

A casa tinc dos gossos, i dos agapornis. Sempre m'han agradat molt els animals i la gent. Crec que és una magnífica combinació. Dels animals en faig la meva feina i la meva passió. M'agrada passejar al capvespre, el mar i llegir un bon llibre a la llum de sol.Elisabet Costa
Auxiliar Tècnica Veterinària

Em dic Elisabet Costa i vaig estudiar Auxiliar tècnic de veterinària al Hospital veterinari Montjuïc de Barcelona, des de ben petita tenia clar on seria feliç i hi vaig anar directe i fidel al que sentia. No em vaig equivocar! Gaudir a la feina no té preu.

En el meu temps lliure m'agrada anar a la costa sigui estiu o hivern, m'encanta anar a tot arreu on hi hagi ambient i de tant en tant una mica de tranquil·litat (però no molta). Amb mi viu la Linda una gosseta de 19 anyets, en Bob el petit de la casa d'un any, la Nina una gateta de 13 anys i el Pi un perdalet que ja té 3 anys.Vols treballar, fer pràctiques... amb nosaltres?

Envia'ns el teu currículum a [email protected] i ens posem en contacte amb tu.