Exòtics

Exòtics

SERVEIS EXÒTICS


A Animàlia visitem a tot tipus d’animals exòtics (petits mamífers, rèptils, aus, etc). Oferim:


Medicina preventiva: si acabes d’adquirir un animal exòtic sempre és recomanable una primera visita amb un veterinari d’animals exòtics. T’assessorarem sobre el maneig, alimentació i aclimatació segons cada espècie.

Hospitalització


Sala d’hospitalització separada de gossos/gats per tal que l’animal estigui el màxim de tranquil possible. Disposem de bombes d’infusió per l’administració de fluids, terraris i incubadores.

Proves d'imatge


-Aparell de radiografia: disposem d’aparell de rajos digital indirecte que ens permet realitzar radiografies amb la màxima definició. Una radiografia no només ens permet detectar fractures si no que també ens pot aportar informació molt valuosa sobre el tòrax o la cavitat abdominal.

-Ecografia: l’ecografia és una prova d’imatge indispensable en algunes patologies i a Animàlia disposem d’un bon aparell que ens permet realitzar tant ecografies abdominals com ecocardiografies (ecografia del cor).

Laboratori


Podem realitzar tot tipus de proves: hemograma i bioquímica sanguínea, coprològics, proves de serologia i PCR, cultius, biòpsies per histopatologia, citologies etc.

Assessorament per criadors/ associacions/ programa de gestió de nuclis zoològics


Oferim assessorament per establir pautes de maneig, alimentació i higiene. Tramitació i gestió dels papers per establir nuclis zoològics alhora que també oferim controls veterinaris anuals en aquests nuclis.

Cirurgia de teixits tous i anestèsia


Disposem dels coneixements per adaptar cada protocol anestèsic segons l’espècie en qüestió. El nostre quiròfan està equipat amb anestèsia inhalatoria i tot l’equipament necessari per realitzar diverses cirurgies.

Odontologia


Els conills i alguns rosegadors com ara les cobayes i les xinxilles solen tenir problemes dentals degut a que tenen les dents de creixement continuo. Dins de les causes més comunes d’aquesta patologia solen ser: problemes genètics, degut a una mala alimentació, traumatismes, etc. Per això és tan important una revisió mínima anual al veterinari per fer una bona exploració i fer revisió de la boca. A Animàlia disposem del material especialititzat per realitzar aquest tipus d’intervencions.